Blogs en artikelen

Lees het verhaal van onze collega Nienke van Rennes, en hoe zij mensen traint in het voeren van slecht nieuws gesprekken.

Lees verder »

Leerkrachten helpen, vanuit de rol als leerling. Dat is volgens Heleen het meest interessante van het vak.

Lees verder »

Trainingsacteren is soms kwetsbaar, maar juist dat verbindt aan elkaar. Vooral het plezier en genieten staan voor Jaco Pons centraal.

Lees verder »

Elke opdracht heeft zijn charme. Maar gevangenispersoneel trainen maakte veel indruk op mij.

Lees verder »

Elza Lotte vertelt hoe trainingsacteren je op unieke plekken brengt én je in contact brengt met verschillende mooie mensen.

Lees verder »

Hoe creëer je een veilige sfeer tijdens het oefenen met een trainingsacteur? Jeroen Veldkamp van de Trainingsacteur Academie vertelt erover.

Lees verder »

Sjoerd Haga vertelt op welke bijzondere manier hij zich inleeft als hij aan de slag gaat als trainingsacteur in de zorg.

Lees verder »

Paul Tijssen is medeoprichter van de Trainingsacteur Academie. Hij en Tjerk jan Haga richtten samen de Trainingsacteur Academie op.

Lees verder »
Interview Natasja van Tilburg

Als trainer en trainingsacteur creëert Natasja herkenbare en realistische situaties. Zo kunnen de cursisten echte leermomenten ervaren.

Lees verder »
Interview Michael Kooijman

Michael is trainer en trainingsacteur bij de Trainingsacteur Academie. Hij vertelt wat hij zo mooi vindt aan zíjn vak.

Lees verder »
Interview Tjerk Jan Haga

Tjerk Jan Haga is gepassioneerd Trainingsacteur én mede-oprichter van de Trainingsacteur Academie. Wij vroegen hem: “𝑾𝒂𝒂𝒓𝒐𝒎 𝒉𝒆𝒃 𝒋𝒆 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒅𝒊𝒕 𝒗𝒂𝒌 𝒈𝒆𝒌𝒐𝒛𝒆𝒏?”

Lees verder »
Trainingsacteur Academie