Ons team

Michael Kooijman

Hoofdtrainer

 

Heleen Iordens

Hoofdtrainer

Als kind al richtte ik mijn eigen toneelclub op. Ik deed audities voor verschillende kinderfilms, zat jarenlang op de jeugdteJAterschool in Amsterdam en speelde mee met alle toneelstukken die voorbij kwamen!

Kortom; als kind was ik altijd aan het spelen.

Verderop in mijn leven kwam telkens de drang naar het spelen terug en sinds kort geef ik hier gehoor aan door te werken als trainer bij de trainersacteur academie. Hiernaast geef ik trainingen in het basis- en voortgezet onderwijs!

Jeroen Veldkamp

Co-trainer

Momenteel studeer ik theater in Zwolle en ik ben dit jaar aan het afstuderen.

Ik loop stage bij de Trainingsacteur-academie waar ik me veel bezig houd met de online leeromgeving en de Jongeren-Trainingsacteurs.

Anderen helpen doormiddel van mijn creativiteit is iets waar ik heel erg van geniet!

 

Tjerk-Jan Haga

Oprichter/hoofdtrainer

Werkzaam als geregistreerd vaktherapeut Drama bij Trajectum, locatie hoeve Boschoord
Propedeuse Docent Drama aan de Nederlandse Hogeschool te Leeuwarden
Afgestudeerd vaktherapeut Drama aan de Stenden Hogeschool te Leeuwarden
Cursus begeleid toneel
Cursus schemagerichte cognitieve vaktherapie
Cursus psychodrama/ Voice Dialoque
Oprichter Trainingsacteur Academie
Afgestudeerd MfN Mediator en trainer Match-it opleidingen.

Paul Tijssen

Medeoprichter

Paul Tijssen (1963) is van origine jurist. Hij studeerde af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij begon zijn carrière in de Welzijnssector als manager van empowerment projecten. Enkele voorbeelden zijn buurbemiddeling, buurtpreventie.

Na 7 jaar besloot hij het roer om te gooien en richtte Match-it op. Een trainingsinstituut dat communicatietrainingen en erkende mediation opleidingen geeft. Hij geeft uiteenlopende workshops en trainingen op het gebied van NLP en verdiepingstrainingen die mensen bewust maak van hun bewuste en onbewuste handelen. Paul Tijssen is  mede oprichter van de “Trainingsacteur Academie” en heeft jarenlange trainers ervaring in conflicthantering en mediation. Inzicht in de eigen persoonlijke ontwikkeling staat voorop bij hem.

Stephan Wüst

Co-trainer

Naast het spelen voor camera en in theaters, houd ik mij ook bezig als rollenspel-of trainingsacteur. Vakgebieden waarin ik mij het meest begeef zijn mediation, conflictbemiddeling en zorg- gerelateerde trainingen.

 

 

Sjoerd Haga

Hoofdtrainer

In mijn werk geef ik supervisie en intervisie, begeleid ik verschillende groepen en ontvangen studenten van mij les over groepsdynamische processen en teamfunctioneren.

Daarnaast begeleid en train ik in samenwerking met het lectoraat voor samenlevingsvraagstukken sociale wijkteams in Zwolle en omgeving.

Ik ben tevens opleidingsmanager bij de Trainingsacteur Academie en ben verantwoordelijk voor alle opleidingsvraagstukken.

Esther de Jong

Hoofdtrainer

Als trainer, dramatherapeut, acteur en docent improvisatietheater maak ik gebruik van een breed palet aan interactieve werkvormen. Ik heb een achtergrond in de zorg en hulpverlening als begeleider en mentor binnen verschillende instellingen en als behandelaar binnen de forensische psychiatrie. Tevens werk ik nu ruim 10 jaar als trainingsacteur binnen communicatietrainingen. Ik bied trainingen aan (zorg-) professionals & teams waarbij ik bij voorkeur interactieve werkvormen inzet om inzicht te vergroten en praktische vaardigheden eigen te maken.

Mijn specialisme is het anticiperen op datgene wat zich in het hier en nu voordoet. Hierbij gebruik ik spel en theater als middel tot bewustwording. Als spiegel voor de ander.

Nilson Andrade

Assessor

Ik heb verschillende filmopdrachten voor castingbureau Hollands Glorie gedaan, bij onder andere Shouf Shouf Habibi en verschillende reclamespotjes.
Nu al 6 jaar actief, in een inmiddels andere theatergroep, als acteur en mede-regisseur. Mede hierdoor in het trainingsacteer-wereld gerold en zo bij “De Trainingsacteur Academie” beland, waar ik al bij verschillende trainingen heb mogen ondersteunen als trainingsacteur en als gastdocent in de trainingsacteursopleiding.

Petra Verschoor

Co-trainer

Als trainer en trainingsacteur neem ik de bagage vanuit mijn gevarieerde loopbaan mee.

Begonnen bij de Rotterdamse politie, daarna werkzaam geweest als sociotherapeut in een Tbs-kliniek, afdelingsmanager begeleid wonen voor mensen met psychosociale problemen, teamleider bij een woningcorporatie en nu naast het trainen en acteren ben ik met veel plezier coördinator buurtbemiddeling in Nijmegen.

Eén ding staat in al deze beroepen centraal en dat is het omgaan met mensen, veelal in kwetsbare situaties. In die omgang gaat gelukkig heel veel goed, maar het loopt ook wel eens stroef of wat minder. Benadrukken wat goed gaat en met elkaar uitproberen wat beter kan werkt voor mij het prettigst. Vanuit een positieve houding met humor en luchtigheid komen we vaak een heel eind en creëren we met elkaar een sfeer waarin ook beladen onderwerpen aan de orde mogen komen.

Gerco van der Galiën

Assessor

Trainingsacteur Academie