Waarom Jongeren-Trainingsacteurs?

Jongeren-Trainingsacteurs

Een Jongeren-Trainingsacteur is gespecialiseerd in het spelen van rollen die dicht bij jongeren liggen. Niet alleen omdat het realistischer is, maar ook omdat jongeren veel beter weten wat er nu om hun heen speelt. Het beeld wat “ouderen” van tegenwoordige jongeren hebben is vaak heel anders dan de werkelijkheid. Tijden veranderen en zo dus ook de jongeren. Daarom is het lang niet meer zo makkelijk om een ‘jongeren’ na te spelen!

Als Jongeren-Trainingsacteur ben je vooral veel aan het spelen, maar daarnaast ben je net als bij een gewone Trainingsacteur ook goed aan het opletten hoe de cursist omgaat met zijn of haar leerdoel. Ook geef je feedback op hoe de cursist heeft gehandeld en hoe jij je als ‘jongeren’ daarbij gevoeld hebt.

Waar ligt jullie kracht?

Jullie zijn jong, fris en weten veel van wat er nu speelt onder jongeren! Dat is iets nieuws en daar willen wij als trainingsacteur-academie graag gebruik van maken. Door te werken met Jongeren-Trainingsacteurs hopen we leersituaties zo realistisch mogelijk te maken.

Wij kunnen niet wachten om hiermee aan de slag te gaan!

Trainingsacteur Academie