Permanente Educatie Oud

Vanaf 2023 gaat de Trainingsacteur Academie werken met PE punten. Dit doen we zodat de trainingsacteurs die door ons worden opgeleid op hoog niveau blijven en constant kennis blijven vergaren binnen het vakgebied.
 
Elke acteur die de basisopleiding heeft afgerond kan een account aanmaken via de website en op die manier zijn of haar PE punten verzamelen.  De punten kun je op verschillende manieren halen, bijvoorbeeld door werkervaring maar ook door verschillende manieren van bijscholing Zoals de masteropleiding, spelverdiepingsdagen, spelvormdagen maar ook gratis masterclasses die elk kwartaal online gevolgd kunnen worden.
 
Na je opleiding (maar ook als je voor 2023 de opleiding hebben afgerond) heb je 3 jaar de tijd om het benodigd aantal punten te behalen. Op deze manier kunnen opdrachtgevers die op zoek zijn naar trainingsacteurs goed zien wat voor trainingsacteur ze voor zich hebben. Ook vanuit ons eigen uitzendbureau (www.trainingsacteurvinden.nl) kunnen wij je dan gerichter benaderen voor aangeboden opdrachten. 

 

PE-opleidingen

Schrijf je in voor de PE-opleidingen!

Trainingsacteur Academie