Online basisopleiding

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Welkom

Trainingsacteren is een vak waar veel bij komt kijken. De laatste jaren neemt de vraag naar trainingsacteurs steeds meer toe. Professionele trainingsacteurs worden op vele plekken ingezet zoals bij assessments, allerhande trainingen, examens etc.

De online opleiding tot professioneel trainingsacteur bij de Trainingsacteur academie bestaat uit 6 dagen waarin je alles leert om aan de slag te kunnen gaan als professioneel trainingsacteur. In de online leeromgeving werk je van tevoren toe naar de online bijeenkomst met de groep en de docent. In de voorbereiding vind je alle theorie, filmfragmenten en volg je een toets over de geleerde stof. Na de voorbereiding maak je een theoretische en een praktische opdracht die je van te voren dient in te leveren. Zodoende ben je helemaal klaar voor de online les. Deze vind je terug onder het kopje bijeenkomst.

Wij van de Trainingsacteurs-academie zijn ervan overtuigd dat de ervaring van de leerstof veel meer bijdraagt aan een leerproces dan alleen het aannemen van wat een ander je vertelt. Dat klinkt wellicht makkelijker dan het is. Het vraagt van jou als trainingsacteur voortdurend om afstemming, inlevingsvermogen, schakeltalent en kennis van de menselijke psyche. Wij geloven dat je naast speltalent ook zelfreflectie en begeleidingsvaardigheden nodig hebt om de cursist op een hoger niveau te krijgen. 

Door al deze eigenschappen is Trainingsacteur zijn, misschien wel het mooiste beroep wat er bestaat. In deze online leeromgeving gaan we nog dieper in op alle vaardigheden die je nodig hebt als goed trainingsacteur. Wij zijn heel trots op het niveau dat onze trainingsacteurs, die wij mogen opleiden, na het behalen van het assessment bezitten. Wat is er mooier om echt in actie te komen, ons motto is niet voor niets: Stop nooit met spelen!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Trainingsacteur Academie